OOOOOO jongens en meiden!! Omdat we nu nog in tijdelijke studio’s zitten, en ook nog los van elkaar, werken we ENORM hard om onze vaste locatie in Almere Buiten te realiseren. Plannen uitschrijven, véééééél telefoontjes en er gaat op het moment heel wat koffie doorheen 😉 Maar het is het allemaal waard!

Tot de zomervakantie blijven we op de locaties waar wij nu lesgeven, maar na de zomer willen we samen onder één dak zitten… Nou niet zitten…. Samen onder één dak DANSEN!

Er wordt ONWIJS hard gewerkt om het voor elkaar te boksen en we komen steeds een stapje dichterbij! De studio’s die we in de tussentijd betrekken, zijn waanzinnig mooi en zijn voorzien van alles (en meer) wat we nodig hebben.

De moderne dansgroep van maandag zal direct werken aan een eindproject dat we in een van de laatste weken gaan opnemen. Maar om jullie nog een mooi nieuwtje te brengen…

We gaan ook een aller-eerste-mini-eindvoorstelling draaien!

Samen afsluiten, lachen, plezier hebben en trots zijn op wat jullie in die korte tijd neer gaan zetten… Daar hebben we het volste vertrouwen in! CHEERS!