Zoals jullie hebben kunnen zien, staan er heel wat dansstijlen vermeld. Maf is dat het rooster NOG niet alle dansstijlen vermeldt… Vandaar dit vrolijke bericht! Natuurlijk weten jullie dat we startend zijn… Maar dat wil niet zeggen dat wij geen waanzinnig plan hebben liggen… HAH!

Wij gaan vanaf 1 mei beginnen met een kleine selectie aan lessen… MAAR wanneer er in de tussentijd minimaal 5 leerlingen zich aanmelden voor een dansstijl die nog niet ingeroosterd is, zullen we die wel per direct gaan starten! Dat wil zeggen dat als je interesse hebt en graag wil komen dansen, het dan een TOP-plan is om ons een mailtje te sturen. Zo weten wij dat jij graag wilt dansen en zetten wij je op de inschrijflijst. Zodra daar 5 leerlingen op staan, bellen we je op en kunnen we direct van start! Hoe meer info wij hebben, hoe beter wij alles kunnen afstemmen op onze toekomstige en huidige leerlingen.

Per september gaan we sowieso alle dansstijlen draaien! Wanneer je voorkeur hebt voor een tijd of dag, laat dat dan zeker weten. Wij proberen daar rekening mee te houden 🙂

Belangrijk is dus dat je ons laat weten welke les je wanneer wilt volgen! SUPERgraag zien wij jou bij ons dansen en gaan we samen HELE toffe stukken maken.