WOUWWOUWWOUWWOUW! Dat is het woord dat kort samenvat hoe het was gisteren… Na keihard werken om alles op tijd af te hebben, heel wat nachtwerk en veeeeel belminuten en koppen koffie, die we er doorheen hebben gejaagd omdat ons hoofd bomvol zat met ideeën, is het gelukt!

We zijn overspoeld met toffe berichtjes, felicitaties, bloemen, lieve motiverende woorden en blije gezichten! Gisteren was de allereerste officiële les van Dance To The Point. We hebben een hele mooie groep bij elkaar die zich onwijs in het zweet heeft gewerkt… Het was GAAF om er weer te staan, TOF dat ik een superenthousiaste groep heb waaraan je kan zien dat ze er zin in hebben en wat alles nog completer heeft gemaakt, was de WAANZINNIGE steun van de omgeving! Moeders, leerlingen, familie langs de kant en voor en na de lessen, die kwamen kijken en daarmee nog zoveel meer sfeer brachten!

Het was niet te bevatten… Dit voelde ook echt als de start van Dance To The Point ondanks dat er nog geen grootste opening is geweest! Kun je nagaan hoe gaaf dat gaat worden… De allereerste inschrijfformulieren zijn uitgedeeld. Die vind je natuurlijk ook terug op de website. Vandaag starten de kanjers en de moderne groep van Eileen. Ook zij staan te trappelen om te beginnen!

Mag ik iedereen ENORM bedanken die gisteren nog mooier hebben gemaakt dan dat het al was? Zowel de dansers als de supporters er omheen! Julliehebben ervoor gezorgd dat deze avond niet mooier had kunnen zijn!

Wat een TOPstart! PROOST op iets heel HEEL moois!